logo

 

De Heksenbezem

Psychologische praktijk voor persoonlijke ontwikkeling

 

Stevig geworteld in het leven staan

Wat oud-cliŽnten ervan vonden

Menu

 

Dank jullie voor jullie vertrouwen. Ik heb genoten van jullie ervaringen.

Danny: "[...] nu ik dit typ begint de zon door het raam naar binnen te stralen. Zoals jij mij geleerd hebt dat de zon altijd voor mij schijnt en ik dus niet eenzaam ben."
 

Marc: "Na enige aarzeling toch de stap genomen om samen met Sas te kijken naar mezelf. Beetje voor beetje verder op reis naar mezelf en mij afvragen waarom. Het was altijd fijn om even naar Nijmegen te gaan. Effe naar Sas. Effe Sas vragen. Uiteindelijk doe je het zelf maar het is wel fijn om iemand te hebben die naar je luistert, die jouw vragen stelt en je helpt indien nodig.
Dank je Sas."

Marina:

"Ödan richt het kijken zich naar binnen,
en wil mijn zijn opnieuw beginnen,
maakt de wereld zichzelfÖÖ.
Bram Vermeulen

Therapie bij Saskia. Het kijken richt zich naar binnen, door de denkbeelden, de ideeŽn, de vastgeroeste patronen heen naar de kern.
Ik was zo gewend om op een bepaalde manier naar dingen te kijken dat ik vastliep, dat ik voortdurend het gevoel had tegen een muur aan te lopen waar geen deur in zat.
Door de gerichte vragen van Saskia ontdekte ik dat je ook op een andere manier naar dingen kan kijken, vanuit een ander perspectief de muur van denkbeelden en patronen kunt benaderen. Daardoor kwam ik erachter dat er aan die andere kant van de muur wel een deur zat, een ingang om tot de kern van mijn probleem door te dringen.
De manier waarop ze vragen stelt is heel zacht en liefdevol. Directe, heldere vragen waardoor ik enerzijds geen ruimte kreeg om af te dwalen, zijwegen in te slaan of te vluchten. Anderzijds kreeg ik juist alle ruimte doordat haar vragen heel uitnodigend waren niet invullend.
Soms ligt het antwoord op een vraag al in de vraag besloten maar bij de vragen van Saskia is dat niet zo en kan de uitkomst heel verrassend zijn. Letterlijke 'eye-openers' waardoor je dus op een andere manier naar dingen gaat kijken
Ik ben aardig wat keren verrast door mijn eigen antwoorden, mijn eigen inzichten en Saskia reikte me vervolgens de handgrepen aan om met deze inzichten de muur van denkbeelden te slechten en weer meer in mijn 'zijn' te komen. Weer meer thuis te komen in mezelf.
Uiteindelijk ben ik door de therapie bij Saskia een blijer mens geworden. Dat klinkt prozaÔsch maar het is wel de pure kern. Ik zit beter in mijn vel, geniet meer, sta meer met beide benen op de grond. Niet zwaar maar juist lichtvoetiger."
 

Deze stukjes zijn door de mensen zelf geschreven en met toestemming gebruikt op deze site.
 

 
     
home      
       
cyclus    
       
wat oud-cliŽnten ervan vonden      
      Lid van:
links      
      NIP
AVN
      Vrouwenkracht
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
©Heksenbezem 2005 design: Saskia